Informació i reglament

Informació i Reglament  IX PEDALADA A PERALADA

La PEDALADA A PERALADA és una activitat esportiva en bicicleta de muntanya no competitiva que, enguany, se celebrarà el diumenge 21 d' Octubre al matí i està organitzada per Empedalats Club Ciclista Peralada.

La PEDALADA és organitzada per gaudir d' un matí d' ambient ciclista a través de la pràctica de l' esport , disfrutar de la natura i conèixer la nostra vila i el seu entorn.

INSCRIPCIÓ

Cal formalitzar la inscripció a través del web www.pedaladaapedalada.com o www.cronotime.net, la qual s' acceptarà quan s' hagi rebut el pagament. En aquest moment , l' inscrit/a rebrà un justificant , que haurà de portar juntament amb el DNI a l' hora de la recollida del dorsal.

L' edat mínima per participar a LA PEDALADA és de 16 anys ( amb la prèvia autorització per escrit del pare, mare o tutor legal en cas de ser menor d’edat). A l' hora de la recollida del dorsal l' inscrit/a haurà de venir acompanyat per qui l' autoritza.

La quantitat màxima d' inscripcions és de 400 participants.

Els preus són de 18 euros en cas de tenir la Llicència Federativa de Ciclisme per la FCC o RFEC ( carnet que caldrà presentar a l' hora de la recollida del dorsal ) i de 23 euros ( amb assegurança proporcionada per l' organització per a aquest esdeveniment esportiu ).

Amb cap càs no es retornarà l' import de la inscripció un cop feta efectiva.

RECOLLIDA DE DORSALS

El lloc de recollida de dorsals serà davant el Restaurant Cafè del Centre de Peralada el mateix dia de 7h15 a 8h15. Serà imprescindible presentar el justificant d' inscripció, DNI , Llicència Federativa en cas de tenir-la i autoritzacions en els casos de participants menors d' edat.

El dorsal , amb el xip incorporat , és personal i intransferible , i tot dorsal no recollit abans de les 8h15 quedarà totalment anul·lat .

SORTIDA

La sortida es farà al costat del Restaurant Cafè del Centre de Peralada ( Camí de la Garriga ) a les 8h30. 

SERVEIS

Obsequi d' un mallot personalitzat de LA PEDALADA, esmorzar a l' arribada, avituallaments , neteja de bicicletes , dutxes , ambulància medicalitzada , pàrquing de vehicles , assegurança d’accident, assegurança RC, obsequis per categories, sortejos ...... .

RECORREGUTS

El recorregut curt serà aproximadament de 29 Kms. amb un desnivell de 435 mD+, amb una dificultat física moderada i tècnica baixa.

El recorregut llarg serà aproximadament de 48 Kms. amb un desnivell de 850 mD+, amb dificultat física moderada/alta i tècnica moderada.

Ambdós recorreguts estaran senyalitzats. No obstant això, l' organització publicarà a la seva pàgina web els tracks uns dies previs a LA PEDALADA.

NORMATIVA

A part dels punts anteriorment esmentats , els participants han d' acceptar la següent normativa:

* L' ús del casc homologat és obligatori, així com respectar el codi de circulació en tots els trams, els quals estan oberts al trànsit de vehicles, excursionistes i altres ciclistes. Tot i que l' organització vetllarà  per la circulació dels participants en punts crítics del recorregut, demanem prudència i respecte per la propietat privada en els trams de terreny particular. Recordem que LA PEDALADA no és un esdeveniment competitiu .

En general, us demanem donar una bona imatge del col·lectiu ciclista i mantenir neta la natura .

* Cal portar el dorsal visible amb el xip incorporat i és indispensable passar per tots els passos de control, inclosa la sortida i l' arribada. En el cas de que el o la ciclista es passi un control, l' organització es reserva el dret de decidir quin tipus de penalització aplicarà.

* S’acceptarà un canvi de recorregut si s’avisa a l’organització abans de 30 minuts de l’inici de LA PEDALADA.

* Si  durant LA PEDALADA , un/a participant canvia de recorregut no tindrà opció a l’obsequi per categoria i l’organització es reserva el dret d’aplicar el tipus de penalització que consideri oportú. Així mateix, en el cas que un/a participant no realitzi el recorregut específicament marcat tindrà una penalització que serà determinada per  l' organització.

* Si un/a participant , en el transcurs de LA PEDALADA, abandona , ha d' informar-ho a l' organització presencialment o a través del número de telèfon d' emergència de LA PEDALADA.

*  El mal temps no serà obstacle per a la celebració de LA PEDALADA : considerem que pot ser un al·licient i un repte més a superar. No obstant això, l' organització es reserva el dret d' anul·lar o posposar-la si així ho creu oportú per la seguretat de tots els participants , així com per avís de Protecció Civil o de l’organisme competent, i també es reserva el dret de modificar els canvis pertinents davant qualsevol imprevist.

* Les Dades de Caràcter Personal dels inscrits s' utilitzaran únicament per a la realització de LA PEDALADA , confeccionar i publicar els llistats d' inscrits i resultats, i mantenir-los informats. Amb l' inscripció els o les participants ho autoritzen. Es podran exercir els drets de rectificació ,  cancel·lació , etc.  a l' adreça electrònica propietat d' Empedalats Club Ciclista Peralada : pedalada@pedaladaaperalada.com.

* Amb l' inscripció i participació a LA PEDALADA , el o la ciclista autoritza a l' organització a utilitzar fotografies ,vídeos o altres relacionats amb la seva imatge ( en el context de l' esdeveniment )  i a la seva possible publicació , sense dret a cap tipus de retribució.

* Els i les ciclistes, en inscriure's , accepten aquest reglament i reconeixen que es troben bé de salut per realitzar LA PEDALADA . Es recomana al o la participant de realitzar un reconeixement mèdic esportiu amb prova d' esforç prèviament. En cas d' algun problema eximeixen l' organització de qualsevol responsabilitat.

* L' organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que LA PEDALADA pogués ocasionar als participants o a tercers.

* El participant , en inscriure' s , accepta el reglament ,  i eximeix l' organització

( Empedalats Club Ciclista Peralada), els seus integrants i persones vinculades a la IX PEDALADA A PERALADA de qualsevol tipus de responsabilitat.

Empedalats Club Ciclista Peralada